Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2023: 17 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Πανελλαδική Ομοσπονδία Τριτέκνων: Να χαρακτηριστούν πολύτεκνοι οι γονείς με τρία παιδιά



 Π Α Ν Ε Λ Λ Α Δ Ι Κ Η 
Ο Μ Ο Σ Π Ο Ν Δ Ι Α   Τ Ρ Ι Τ Ε Κ Ν Ω Ν
    Μακρυνίτσης 9, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ  - ΑΘΗΝΑΙ





Πανελλαδική Ομοσπονδία Τριτέκνων: Να χαρακτηριστούν πολύτεκνοι οι γονείς με τρία παιδιά

Στα πλαίσια εντατικοποίησης των προσπαθειών μας για την αντιμετώπιση του σοβαρότατου Δημογραφικού προβλήματος της πατρίδος μας από την Πολιτεία και ειδικότερα από την Κυβέρνηση, πραγματοποιήθηκαν, συναντήσεις μελών του Διοικητικού συμβουλίου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων με την Διευθύντρια του Γραφείου Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη κα Νοτοπούλου Αικατερίνη και την Υφυπουργό Εσωτερικών κα Μαρία Τσαρουχά-Κόλλια.
Από την Διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού, μετά από αναλυτική ενημέρωσή της για τον δίκαιο αγώνα μας και των προτάσεών μας ζητήθηκε η προώθηση της σχετικής νομοθετικής ρύθμισης για χαρακτηρισμό των γονέων με τρία τέκνα ως πολύτεκνους αλλά και συνάντησης με τον κ. Πρωθυπουργό ώστε, επιτέλους, να δοθεί η σχετική έγκριση στην Αν. Υπουργός Εργασίας κα Φωτίου για δρομολόγηση άμεσων ενεργειών για λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος, που είναι πλέον βόμβα εκραγείσα στα θεμέλια τόσο του κοινωνικού κράτους όσο και ζωτικών τομέων της Χώρας(εθνική άμυνα, ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό, εργασιακό κ.α.).
Η κα Νοτοπούλου αναγνώρισε την σοβαρότητα του δημογραφικού προβλήματος, τις δυσμενής επιπτώσεις του και την αναγκαιότητα για την αντιμετώπισή του και υποσχέθηκε ότι πολύ σύντομα, αμέσως μετά την συμφωνία με τους θεσμούς(Τρόϊκα) θα ενημερωθούμε για την υλοποίηση των προτάσεών μας.
Η Υφυπουργός Εσωτερικών κα Κόλλια Τσαρουχά Μαρία μας διαβεβαίωσε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος και θα συνεχίσει να στηρίζει τον αγώνα μας στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.