Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2024: 18 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΚΕΔΕ: Οι Σύλλογοι Τριτέκνων να εντάσσονται στις Κοινωνικές Συμπράξεις του ΤΕΒΑ


ΚΕΔΕ: Οι Σύλλογοι Τριτέκνων να εντάσσονται στις Κοινωνικές Συμπράξεις του ΤΕΒΑ

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνες οικογένειες στην καθημερινότητά τους ήταν το αντικείμενο συνάντησης του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη με το Προεδρείο της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων.
Στη συνάντηση μετείχαν ο Πρόεδρος Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων Αντώνης Ντιούδης, ο Γεν. Γραμματέας Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων  Γεράσιμος Πουλάκης, η Πρόεδρος Συλλόγου Τριτέκνων Αττικής και Μέλος Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων Θεοκλήτη Μεσουρίδου και ο  Αντιπρόεδρος Συλλόγου Τριτέκνων Αττικής Νίκος Κακανάτσας.

Κατά τη συζήτηση τα μέλη του Προεδρείου της Ομοσπονδίας ζήτησαν τη στήριξη του κ. Πατούλη στο αίτημά τους για την ένταξη και των τριτέκνων οικογενειών στις δομές των δήμων (παιδικοί σταθμοί, ωδεία κ.α) αλλά και την επίλυση προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στα θέματα ένταξης συλλόγων τριτέκνων στις Κοινωνικές Συμπράξεις του ΤΕΒΑ αλλά και διανομής φρούτων των οποίων επικεφαλής εταίροι είναι Δήμοι.
Επιπρόσθετα έθεσαν στον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ το θέμα που σχετίζεται με τις αιτήσεις των Συλλόγων Τριτέκνων για ένταξή τους στους δικαιούχους μειωμένων δημοτικών τελών  ηλεκτροφωτισμού και ύδρευσης, ζητώντας τη συμβολή του, προκειμένου οι Δήμοι να αντιμετωπίζουν θετικά τις συγκεκριμένες αιτήσεις, όπως γίνεται με τις πολύτεκνες οικογένειες.

O κ. Γιώργος Πατούλης, πρόεδρος της ΚΕΔΕ, έθεσε το θέμα στη Συνεδρίαση του ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας στη συνεδρίαση της 1/3/2017 – όπου και πάρθηκε ομόφωνη απόφαση για την συμμετοχή των Συλλόγων Τριτέκνων στις Κοινωνικές Συμπράξεις του ΤΕΒΑ, καθώς και να προωθηθούν τα αιτήματα των Τριτέκνων για μειωμένα Δημοτικά τέλη.

Λήψη απόφασης για την ένταξη των Τριτέκνων στις Κοινωνικές Συμπράξεις του ΤΕΒΑ, αλλά και της διανομής φρούτων των οποίων επικεφαλής εταίροι είναι οι Δήμοι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ αφού ενημερώθηκε από τον Πρόεδρό του, κ. Γ. Πατούλη, για τις επιστολές της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων, με τις οποίες ζητούν την στήριξη από την ΚΕΔΕ για την προώθηση/ένταξη και των τριτέκνων οικογενειών στις δομές των δήμων, την επίλυση προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στα θέματα ένταξης συλλόγων τριτέκνων στις Κοινωνικές Συμπράξεις του ΤΕΒΑ και διανομής φρούτων, αλλά και στην ένταξη των τριτέκων στα μειωμένα δημοτικά τέλη, ύστερα από διαλογική συζήτηση,

                                      Αποφασίζει ομόφωνα
Προτείνει στους Δήμους:
-Να εντάξουν στις Κοινωνικές Συμπράξεις του ΤΕΒΑ και διανομής φρούτων τους Τρίτεκνους, ως επικεφαλής εταίροι, καθώς και γενικότερα στις Κοινωνικές Δομές των Δήμων τους.
-Να αντιμετωπίσουν θετικά, με ανάλογες αποφάσεις τους, τις αιτήσεις των Συλλόγων Τριτέκνων για ένταξή τους στους δικαιούχους μειωμένων δημοτικών τελών και ύδρευσης.


Γιώργος Πατούλης: Το δημογραφικό είναι ένα πολύ κρίσιμο ζήτημα. Απαιτείται συνολική επαγρύπνηση προκειμένου να μην εξελιχθεί η Ελλάδα σε χώρα γερόντων.

http://triteknoinomouattikis.blogspot.gr/2017/02/blog-post_46.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.