Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

Από σήμερα η ηλεκτρονική διόρθωση στο Α21 για το επίδομα ΤρίτεκνωνΑπό σήμερα η ηλεκτρονική διόρθωση στο Α21

 Σε ηλεκτρονική διόρθωση της αίτησης χορήγησης οικογενειακού επιδόματος, του γνωστού έντυπου Α21, θα μπορούν να προχωρούν από σήμερα οι φορολογούμενοι Τρίτεκνοι.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρης επιβεβαίωσε  πως από σήμερα θα τεθεί σε παραγωγική λειτουργία η ηλεκτρονική εφαρμογή στο Taxisnet με την οποία θα δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικών διορθώσεων στο έντυπο Α21, κάτι που οι φορολογούμενοι αναμένουν ήδη από τα τέλη Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται πως η χορήγηση του οικογενειακού επιδόματος γίνεται μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου των στοιχείων που έχει δηλώσει στη φορολογική του δήλωση και στο έντυπο Α21 ο φορολογούμενος, ενώ αρμόδιος φορέας για τη διεξαγωγή δειγματοληπτικών ελέγχων και την κατάθεση προσφυγών ορίζεται ο ΟΓΑ.

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

Η πορεία της Αγωγής Τριτέκνων για την μείωση των επιδομάτωνΠορεία Αγωγής Τριτέκνων

Ενημερώνουμε όσους έχουν καταθέσει Αγωγή μέσω του Συλλόγου, ότι χρειάζεται ΆΜΕΣΑ να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογο και να προσκομίσουν την πορεία του Α21. Αυτό χρειάζεται προκειμένου ο δικηγόρος να έχει τα ΣΩΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

 

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ Α21 ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΟΣΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ

Ζητείστε αν δεν έχετε τους κωδικούς σας (όνομα χρήστη-κωδικό πρόσβασης)- κλειδάριθμο από τον/την λογιστή/στρια και (χρησιμοποιώντας Microsoft Internet Explorer ή Mozilla Firefox)- πατήστε στον σύνδεσμο


 

- επιλέξτε από τις "Υπηρεσίες προς πολίτες" την "Υποβολή Εντύπου Α21"

- πατήστε "ΕΙΣΟΔΟΣ" για να εισέλθετε στην εφαρμογή

- επιλέξτε-πατήστε "Εκτύπωση Στοιχείων Υπολογισμού" και

δείτε "ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ (A21) ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ Ε1",

δηλαδή τι δικαιούσθε - επίσημα και ακριβώς όμως - σε ετήσια βάση.

 

Όταν θα εκτυπώσετε ποια ποσά δικαιούσθε, είτε μόνοι σας, είτε με την βοήθεια του λογιστή σας, ας τα προσκομίσετε το συντομότερο στο Σύλλογο προκειμένου να δοθούν στο δικηγόρο για την εκδίκαση της Αγωγής.

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ


Μισή τιμή στις πάνες Λίμπερο για τους Τρίτεκνους της Αττικής

 

Ειδική προσφορά στις πάνες LIBERO για τα μέλη του Συλλόγου

ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ  2013
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ 30/12/2013

1) ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Δωρεάν μια κούτα Libero για κάθε τρεις κούτες που θα παραγγέλνουν τα μέλη του συλλόγου, στο ίδιο νούμερο. (δηλαδή πληρώνετε 3 κούτες- αγοράζετε 4 κούτες – στο ίδιο νούμερο).

 2) Με την αγορά 3 κούτες πάνες λίμπερο Ν4 με έκπτωση 50%, παίρνετε και 1 τέταρτη κούτα Εντελώς Δωρεάν.

Στην ουσία η έκπτωση είναι 60%.

3) Με την αγορά 2 κούτες πάνες λίμπερο οποιοδήποτε νούμερο, παίρνετε συν 2 συσκευασίες δώρο.

 

 

Χρειάζεται να προ-παραγγέλνετε τις κούτες με τις πάνες Libero στο κεντρικό γραφείο της Καλλιθέας κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 6-9μμ στο τηλ 210 9524869, η στο κιν 6949 592286, η στο κιν 6932737726, 6932737727, γράφοντας πόσες κούτες χρειάζεστε, ποιο νούμερο, ονοματεπώνυμο, αριθμό κινητού απαραίτητα για άμεση επικοινωνία. Τις πάνες θα τις παραλαμβάνετε περίπου 1 εβδομάδα μετά την παραγγελία στο σπίτι σας.

Ελάχιστη παραγγελία 2 κούτες.

 

Ειδική τηλεφωνική γραμμή για τα μέλη μας. Τώρα μπορείτε να δίνετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας και στα τηλ210 9927283, από 10.00 π.μ. έως και 6.00 μ.μ.

 

Οι πάνες LIBERO θα διατίθενται κατευθείαν στα σπίτια όλων όσων έχουν παραγγείλει ΕΝΤΟΣ του Νομού Αττικής, από την εταιρεία.

 

Για την Σαλαμίνα καθώς και για την Αίγινα, υπάρχει ειδική συμφωνία με την εταιρεία, έτσι ώστε να αποσταλούν και εκεί.

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013

Δωρεάν εισιτήρια στους τρίτεκνους για τους αγώνες ΒΟΛΛΕΥ ΑΝΔΡΩΝ Α1Ο Σύλλογος Διαθέτει 20 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια στα μέλη του για τον αγώνα VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ Α1 μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ  που θα γίνει στις 27/10/2013
Επικοινωνήστε στο τηλ 6949 592286 προκειμένου να παραλάβετε τα ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ για τους Αγώνες

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

Δηλώστε άμεσα την συμμετοχή των παιδιών σας στον ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ στις 10 Νοεμβρίου 2013


ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΟΠΑΠ

10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΘΗΝΑ

ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ 1.000μ.

 ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ

ΗΛΙΚΙΕΣ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

H συμμετοχή επιτρέπεται σε παιδιά ηλικίας 9-12 ετών.

 ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
Το όριο συμμετοχής στον Αγώνα Παιδιών 1.000μ. για την Team ΟΠΑΠ σε 100 άτομα.
Για τη συμπλήρωση των θέσεων αυτών θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, είτε πρόκειται για ομάδες παιδιών, σχολείων, σωματείων, κ.λπ., είτε για ατομικές εγγραφές.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  
Δήλωση συμμετοχής για τον Αγώνα Παιδιών 1.000μ., μπορούν να συμπληρώσουν και να υπογράψουν ΜΟΝΟ οι κηδεμόνες των παιδιών που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον αγώνα.
Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής θα γίνεται είτε αυτοπροσώπως στη Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας είτε με την αποστολή της δήλωσης συμμετοχής με φαξ στο 210 5798412.
Ως προθεσμία για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής στον Αγώνα Παιδιών 1000µ ορίζεται η 25η Οκτωβρίου 2013.

 ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ

Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής και της Βεβαίωσης Συνοδείας θα γίνεται από το Κέντρο Εγγραφών, στο Κλειστό Γυμναστήριο ΤΑΕ ΚWON DO, στις 7 Νοεμβρίου (από 13:00 έως 20:00) και 8 και 9 Νοεμβρίου 2013 (από 10:00 έως 18:00). Οι αριθμοί θα παραλαμβάνονται από τους κηδεμόνες των συμμετεχόντων παιδιών με την επίδειξη της ταυτότητάς τους

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑΣ
Την ημέρα του αγώνα, και δεδομένου ότι η ώρα εκκίνησης του Αγώνα ορίζεται στις 10:30-10:35, όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να συγκεντρωθούν στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, μία ώρα πριν τον Αγώνα, δηλαδή το αργότερο στις 09:30. Κανένα παιδί που δεν θα έχει παραδοθεί μέχρι την ώρα αυτή, από τον κηδεμόνα ή τον υπεύθυνο του φορέα που θα έχει δηλώσει τα παιδιά στο συγκεκριμένο χώρο του Ζαππείου που θα έχει οριοθετήσει η Ο.Ε. του ΚΜΑ, δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στον Αγώνα. Η μεταφορά των παιδιών στο χώρο της Εκκίνησης (Ζάππειο) είναι ευθύνη των γονέων ή/και των υπευθύνων των φορέων που θα δηλώσουν παιδιά.

Επίσης, η παραλαβή των παιδιών θα μπορεί να γίνει μετά τον τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο μόνο με τη Βεβαίωση Συνοδείας που έχουν πάρει οι παραπάνω. Στο χώρο συγκέντρωσης στο Ζάππειο θα δοθεί στα παιδιά και σχετικό t-shirt για να φορέσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΥΝΟΔΩΝ
Στις 10:10, όλοι οι κηδεμόνες και συνοδοί των παιδιών θα πρέπει να αποχωρήσουν από το χώρο συγκέντρωσης των παιδιών, παίρνοντας μαζί τους το ρουχισμό των συμμετεχόντων παιδιών και να κατευθυνθούν προς το Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου θα τερματίσουν τα παιδιά για να τα παραλάβουν.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ – ΔΙΑΔΡΟΜΗ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
Η εκκίνηση θα δοθεί επί της Λεωφόρου Βας. Σοφίας στο ύψος της οδού Ρηγίλλης απέναντι από την είσοδο του Αρχ. Χώρου των Στύλων του Ολυμπίου Διός και η διαδρομή 1000μ. τερματίζει μέσα στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Θα δοθούν 2 εκκινήσεις: 10:30 (11-12 ετών) & 10:35 (9-10 ετών).

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ / ΣΥΝΟΔΟΥΣ
Για την παραλαβή ενός παιδιού, ο κηδεμόνας/συνοδός απευθύνεται στους Επικεφαλείς Των εθελοντών που έχουν την ευθύνη φύλαξης και προστασίας των παιδιών στον οριοθετημένο χώρο συνάντησης. Ο Χώρος Παράδοσης των παιδιών θα είναι η μαρμάρινη κερκίδα του «πετάλου» του Παναθηναϊκού Σταδίου, όπου θα οδηγηθούν τα παιδιά, αμέσως μετά τον τερματισμό τους και την έξοδό τους από τον αγωνιστικό χώρο. Οι Επικεφαλείς παραδίδουν τα παιδιά στους κηδεμόνες/συνοδούς τους μόνο με την επίδειξη Της Βεβαίωσης Συνοδείας που έχουν παραλάβει από το Κέντρο Εγγραφών. Κανένας άλλος δεν μπορεί να παραλάβει παιδί από το χώρο αυτό παρά μόνο με την επίδειξη της βεβαίωσης.

ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ 1.000μ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (στοιχεία παιδιού)

Ονοματεπώνυμο:  
Ημερομηνία Γέννησης (ΗH/ΜM/ΕE):  
Όνομα & Τηλ. Επικοινωνίας Κηδεμόνα:
ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ
Ο υπογεγραμμένος
κάτοχος του Α.Δ.Τ. , κηδεμόνας του/της,
δηλώνω υπεύθυνα ότι επιτρέπω και συναινώ με τη συμμετοχή του παιδιού μου στον Παιδικό Αγώνα 1.000μ. Δηλώνω επίσης με απόλυτη προσωπική μου ευθύνη, ότι το παιδί μου είναι ικανό να συμμετάσχει στον παραπάνω αγώνα και ότι έχει προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Σε περίπτωση ανάγκης ιατρικής περίθαλψης που τυχόν προκύψει κατά τη συμμετοχή του παιδιού μου στον αγώνα, με την παρούσα μου εξουσιοδοτώ την Οργανωτική Επιτροπή ή/και τους Υπευθύνους Συνοδούς να λάβουν οποιαδήποτε επείγουσα ιατρική
περίθαλψη, συμπεριλαμβανομένης και της εισαγωγής του σε νοσοκομείο, που κρίνεται απαραίτητη για να προστατευτεί η υγεία και το «καλώς έχειν» του παιδιού. Επιτρέποντας στο παιδί μου να συμμετάσχει, δίνω την άδεια μου στην Οργανωτική Επιτροπή και τον χορηγό του αγώνα να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη φωτογραφία (απεικόνιση) του αθλητή, το όνομα, τη φωνή και τις λέξεις του στην τηλεόραση, ραδιόφωνο, φιλμ, εφημερίδες, περιοδικά και άλλα μέσα μαζικής επικοινωνίας οποιαδήποτε μορφής, με σκοπό τη διάδοση και προβολή των στόχων και εκδηλώσεων του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών και του χορηγού. Τέλος, παραιτούμαι από κάθε απαίτηση εναντίον Των διοργανωτών και του χορηγού για τυχόν βλάβη ή ζημιά από οποιαδήποτε αιτία και δηλώνω ότι έχω διαβάσει τις χρήσιμες πληροφορίες και τις αποδέχομαι.

Οι τρίτεκνοι τρέχουν στον Μαραθώνιο Αθηνών στις 10 Νοεμβρίου 2013


Οι Τρίτεκνοι τρέχουμε στον Μαραθώνιο Αθηνών στις 10 Νοεμβρίου 2013

Δηλώνουμε Συμμετοχή

 Ο 31ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών είναι κάτι περισσότερο από ένα σπουδαίο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός. Είναι μια ευκαιρία να συνδυάσουμε τη συμμετοχή με την προσφορά. Να γίνουμε μια ομάδα που θα κάνει το καλό. Ζήσε από κοντά αυτήν την ξεχωριστή αθλητική εμπειρία και βοήθησε στη δημιουργία ενός έργου που είναι Καλό για Όλους.

Πληφοφορίες – εγγραφές

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΟΑΕΔ


Ψηφίστηκε στο Κοινοβούλιο η τροπολογία  - προσθήκη...

Ψηφίστηκε στο Κοινοβούλιο η τροπολογία - προσθήκη στον Ν.3986/11 που δίνει τη δυνατότητα επιδότησης 3 μηνών και 5 ημερών (3,5 μήνες με την αναλογία Δ. Χριστουγέννων) στους εποχιακά ανέργους  που έχοντας συμπληρώσει το πλαφόν των 450 ημερών επιδότησης φέτος και 400 από το 2014 αντιμετώπιζαν την απειλή απώλειας της τακτικής επιδότησης ακόμη και για πάνω από 2 τουριστικές περιόδους.
Η τροπολογία αφορά όσους βγήκαν στην ανεργία από 1/9/2013 και απασχολήθηκαν από 100-149 ημέρες ενώ επεξέτεινε την δυνατότητα να ενταχθούν και σε όσους απασχολήθηκαν από 150-200 ημέρες (έγινε αποδεχτή από το Υπουργείο διόρθωση στην αρχική πρόβλεψη οροφής 179 ημερών).
Οι παραπάνω δικαιούχοι χρειάζεται να υποβάλλουν έγγραφη δήλωση στον ΟΑΕΔ ότι ζητούν να λάβουν την προαναφερθείσα επιδότηση των 3,5 μηνών.