Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2023: 17 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Με Αγάπη πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των Χριστουγέννων για τις άπορες τρίτεκνες οικογένειες Aττικής



Με Αγάπη πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των Χριστουγέννων για τις άπορες τρίτεκνες οικογένειες

Οι ωφελούμενες τρίτεκνες οικογένειες μέλη του Συλλόγου είναι 350.

Διανεμήθηκαν: Ζυμαρικά, γάλα, πάνες, και βρεφικό γάλα σκόνη.

 
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση των τρίτεκνων οικογενειών στην εκδήλωση του Σαββάτου 22/12/2012. Από νωρίς το απόγευμα άρχισαν να καταφθάνουν οι τρίτεκνοι μαζί με τα παιδιά τους. Στο χώρο της εκδήλωσης έγινε πραγματικά κατάληψη από παιδιά, από νωρίς από τις 5.30μμ. Έξω από τον χώρο της εκδήλωσης πάνω από 150 άτομα είχαν γεμίσει την οδό Σαπφούς και είχε σταματήσει η κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Τα παιδιά έψαλλαν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα. Το πνεύμα των Χριστουγέννων επικράτησε, η Αγάπη και η καλοσύνη διαχέονταν στον χώρο.
Τα παιδιά, προς ευχάριστη έκπληξη και χαρά όλων, ήταν πάρα πολλά.
Στο τέλος τα παιδιά έφυγαν χαμογελαστά με δώρα που τους μοιράστηκαν, που ήταν προσφορές από τρίτεκνους μέλη του Συλλόγου μας.

Οι μητέρες έφυγαν με φαγώσιμα που τους μοιράστηκαν, προσφορές από χορηγούς, τους οποίους βρήκαν, έπεισαν, και ευαισθητοποίησαν για να προσφέρουν, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Θεοκλήτη Μεσουρίδου, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που ήταν όλα παρόντα στην εκδήλωση, μαζί με τους εθελοντές, ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους, και αντάλλαξαν ευχές για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.