Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ


«Ο Γιαννάκης»

Παιδική θεατρική παράσταση βασισμένη σε λαïκό παραμύθι

 
«Μέσα από τα παραμύθια της γιαγιάς γνωρίζουμε τον Γιαννάκη. Ένα παιδί δώδεκα χρόνων που ήρθε στη ζωή απ’ τα δάκρυα μιας τσοπάνισσας. Ο τσοπάνος πατέρας του, με την τρυφερότητά του, του δίνει το εισητήριο για το μεγάλο παλάτι και την αγκαλιά του βασιλιά. Όμως, ο Γιαννάκης παρακούει την μητέρα του κι έτσι στο δρόμο προς το παλάτι μπλέκεται σ’ ένα κουβάρι που μόνο θεïκή δύναμη μπορεί να λύσει. Ώσπου να βρεθεί η λύση, ο Γκρινιάρης και τα κακόβουλα σχέδιά του, έρχονται να ταράξουν τον φίλο μας και να του χαρίσουν τρομερές ταλαιπωρίες. Πηγάδια, κήποι που μοιάζουν φυλακές, στοιχήματα αγωνίας, μέλισσες, αετοί, μερμύγκια βρίσκονται στον δρόμο του Γιαννάκη. Μια μεγάλη αλήθεια σφραγίστηκε με όρκο να μην αποκαλυφθεί. Το μυστικό φυλάγεται καλά στα χέρια του Γκρινιάρη αλλά όχι για πολύ».

 
Από την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 12 π.μ., στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου. Διεύθυνση: Αντισθένους 7 & Θαρύπου, 117 43 Αθήνα (απέναντι από το κτίριο του ΦΙΞ από την πλευρά της Καλλιρρόης), Στάση Μετρό-Τραμ «Συγγρού-Φιξ»,τηλ 210-9212900

 
Τιμή εισιτηρίου για τα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Αττικής με την επίδειξη της κάρτας τριτέκνων:

3 παιδιά και 1 συνοδός : 6 ευρώ το άτομο, σύνολο 24 ευρώ.

2 παιδιά και ένας συνοδός: 8 ευρώ και 4 ευρώ, σύνολο 20 ευρώ.

1 παιδί και 1 συνοδός: 8 ευρώ και 4 ευρώ, σύνολο 12 ευρώ.

Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΑΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΓΑΟΓΑ: ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΑΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ

 

Κάθε χρόνο, υποχρεωτικά, θα καταγράφοντα δια της φυσικής τους παρουσίας οι Τρίτεκνοι, δικαιούχοι επιδομάτων του ΟΓΑ, σύμφωνα με εγκύκλιο που δημοσιεύθηκε  την 26/9/2012.

Στην εγκύκλιο,  ο Διοικητής του Οργανισμού επισημαίνει οτι  οι δικαιούχοι επιδομάτων Τρίτεκνοι, υποχρεούνται να απογραφούν δια της φυσικής τους παρουσίας από 01/10/2012 μέχρι 30/11/2012 ενώ παράλληλα θα γίνει και επικαιροποίηση των ΑΦΜ και ΑΜΚΑ των δικαιούχων.
Θα περιμένουν οι Τρίτεκνοι πρώτα να παραλάβουν την επιστολή απο τον ΟΓΑ, και μετά θα πάνε να απογραφούν.

Τονίζεται δε στη συγκεκριμένη εγκύκλιο ότι AN MEXΡΙ 30/11/2012 οι δικαιούχοι οικογενειακών επιδομάτων δεν έχουν καταγραφεί στις Τράπεζες ή τα ΕΛΤΑ ή κατά περίπτωση στον Ανταποκριτή του ΟΓΑ, και δεν έχουν δηλώσει το σωστό ΑΜΚΑ και ΑΦΜ τους στον Ανταποκριτή του ΟΓΑ, ΤΌΤΕ από το μήνα Ιανουάριο του 2013 θα ανασταλεί η καταβολή  του επιδόματός τους.

Η καταγραφή φυσικής παρουσίας είναι υποχρεωτική και θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.