Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2024: 18 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Συνάντηση με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ

Συνάντηση με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ


Στις 9/1/2012 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση εκπροσώπων του ΔΣ της ΟΠΟΤΤΕ (Πανελλαδική Ομοσπονδία Τριτέκνων) με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ. Στη συνάντηση εκφράστηκε η ανησυχία μας για το Δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Ο μακαριότατος ενημερώθηκε για την διεκδίκηση να χαρακτηρισθούν οι τρίτεκνοι πολύτεκνοι.

Ο Μακαριότατος υποσχέθηκε ότι στα πλαίσια του θεσμικού ρόλου της εκκλησίας στηρίζει τις προτάσεις μας. Μας ενημερώσετε ότι είχε αποστείλει έγγραφο τόσο στον Πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο, όσο και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αντώνη Σαμαρά, καθώς και στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ Γιώργο Καρατζαφέρη.

Τόνισε ότι το πρώτο εξάμηνο του 2012 είναι πολύ σημαντικό καθώς και δύσκολο για όλους τους Έλληνες. Συμφωνήθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί και νέα συνάντηση τον Απρίλιο.

Στην συνάντηση παρευρέθησαν η κα Θεοκλήτη Μεσουρίδου α΄ υπεύθυνη ΜΜΕ της ΟΠΟΤΤΕ και πρόεδρος του Συλλόγου νομού Αττικής και η κα Κατερίνα Καντεράκη β΄ υπεύθυνη ΜΜΕ και γραμματέας του Συλλόγου Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.