Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2024: 18 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ άμεσα Νομοθετική Ρύθμιση για την εξομείωση των Τρίτεκνων Οικογενειών με τις πολύτεκνες

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

19/12/2011

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ άμεσα Νομοθετική Ρύθμιση για την εξομείωση των Τρίτεκνων Οικογενειών με τις πολύτεκνες. Σήμερα ελάχιστες οικογένειες γεννούν 4 η και περισσότερα παιδιά, και είναι ήρωες.
Όσο για τους τρίτεκνους συνεχίζουν να είναι ήρωες, διότι μέχρι σήμερα παρ΄ ότι η κοινωνία το απαιτεί, η πολιτεία δεν το έπραξε.

Ελπίζουμε ότι όσα διαβάζουμε στις Παραπολιτικές στήλες θα γίνουν άμεσα και νόμος.
Ακολουθεί Παραπολιτικό σχόλιο- είδηση απο την εφημερίδα Το Βήμα.

Η κυβέρνηση αποφάσισε την εξομοίωση των τρίτεκνων με τους πολύτεκνους έπειτα από πρόταση του (πολύτεκνου) υφυπουργού Υγείας κ. Μ. Μπόλαρη προς τον κ. Αν. Λοβέρδο. Προσοχή: Η εξομοίωση δεν αφορά οικονομικά θέματα, όπως επιδόματα, φορολόγηση κλπ. Το όφελος προκύπτει από την εξομοίωση στα προνόμια που αφορούν την μοριοδότηση για τις προσλήψεις στο δημόσιο (αν ξαναγίνουν ποτέ προσλήψεις στο Δημόσιο…), τις μεταθέσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, τις μεταγραφές στα πανεπιστήμια κ.α. Φρονώ πάντως ότι πολύ σύντομα η εξομοίωση με τους πολύτεκνους όσων διαθέτουν ένα παιδί θα επιβληθεί από την πραγματικότητα αφού τα περισσότερα ζευγάρια δεν αναμένεται να επιδείξουν τον ηρωισμό που απαιτείται ώστε να τολμήσουν την τεκνοποίηση στην Ελλάδα της ελπίδας και της ευημερίας του ΠαΣοΚ και της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.