Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2023: 17 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Ξεκίνησε η ενεργοποίηση των καρτών Ath.ena Card για άνεργους και ΑΜΕΑ μέσω της ΗΔΙΚΑ (δωρεάν μετακινήσεις)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ (ΠΟΤ)
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286,


Ξεκίνησε η ενεργοποίηση των καρτών Ath.ena Card για άνεργους και ΑΜΕΑ μέσω της ΗΔΙΚΑ (δωρεάν μετακινήσεις)

 Άνεργοι και ΑΜΕΑ που έχουν ήδη στα χέρια τους προσωποποιημένη Ath.ena Card, μπορούν να ενεργοποιήσουν τις δωρεάν μετακινήσεις στα ΜΜΜ ηλεκτρονικά στο idika.gr ως εξής:
Μπαίνετε στην εφαρμογή της ΗΔΙΚΑ με τα διαπιστευτήρια του Taxisnet, συμπληρώνετε το ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, επιλέγεται “Δημιουργία Νέας Κάρτας” και συμπληρώνετε το 16ψήφιο αριθμό της προσωποποιημένης Ath.ena Card.

Επίσης πρέπει να κάνετε επαλήθευση της κάρτας συμπληρώνοντας το 8ψήφιο PIN που είχατε χρησιμοποιήσει για την έκδοση της κάρτας και επιλέγετε την κατηγορία δωρεάν κομίστρου ανάμεσα σε Ανέργων και Ατόμων με Αναπηρία.
Δηλώνετε τη συγκατάθεσή σας για την ενεργοποίηση της κάρτας και εμφανίζεται μήνυμα πως η κάρτα σας είναι έτοιμη.
Σημειώνεται πως η αποστολή των Ath.ena Card για όσους έχουν κάνει αίτηση online από τις αρχές Ιανουαρίου συνεχίζεται ακόμα. Όσοι θέλουν να δουν την πορεία της αποστολής μπορούν να επικοινωνήσουν με τα ΕΛΤΑ Courier (δίνοντας το όνομά τους).

Στην σελίδα της ΗΔΙΚΑ εμφανίζεται και email επικοινωνίας για το ηλεκτρονικό εισιτήριο:
 email: info@eticket.gr

Σε περίπτωση που δεν έχει καταχωρηθεί αίτηση, ή κάποιος θέλει να εκδώσει την κάρτα του άμεσα, μπορεί να το κάνει στα εκδοτήρια όπου εκδίδονται προσωποποιημένες κάρτες. Απαραίτητο είναι ένα έγγραφο ΑΜΚΑ και η ταυτότητα. Η ιδιότητα του ανέργου ή ΑΜΕΑ πιστοποιείται μετά την έκδοση της κάρτας μέσω της ΗΔΙΚΑ.

Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα κλεισίματος των πυλών εισόδου/εξόδου στους σταθμούς του Μετρό, μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ. Σημειώνεται πως τουλάχιστον ως τις 14 Μαρτίου 2018, σε όλους τους σταθμούς θα υπάρχει μία τουλάχιστον ανοικτή πύλη προκειμένου να διέρχονται όσοι δικαιούνται δωρεάν μετακίνηση και δεν έχουν ακόμα προσωποποιημένη Ath.ena Card. Η ημερομηνία αυτή δεν αποκλείεται να παραταθεί και άλλο.

Μπείτε στην εφαρμογή της ΗΔΙΚΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.