Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2023: 17 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Οι Τρίτεκνοι ας είμαστε ενωμένοι σε επικείμενες πολιτικές εξελίξεις

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4 και Πανεπιστημίου, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286, 6932 737 726,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649

Οι Τρίτεκνοι ας είμαστε ενωμένοι σε επικείμενες πολιτικές εξελίξεις

Εν μέσω πιέσεων για νέα μέτρα από ΔΝΤ και Σόιμπλε, όλο και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την Ελλάδα να οδηγείται πρόωρα στις κάλπες, με σχετικές αναφορές που έρχονται τόσο από το εξωτερικό, όσο και από το εσωτερικό της χώρας.

Οι Τρίτεκνοι είμαστε μία μεγάλη και σημαντική ομάδα. Για τον σκοπό χρειάζεται η ενότητα καθώς και η αλληλεγγύη.

Κάνοντας μία σύντομη αναδρομή, διαπιστώνουμε ότι από το 1990 που άρχισε να διαγράφεται έντονα το πρόβλημα της υπογεννητικότητας και η ανάγκη να υπάρξουν ευνοϊκά μέτρα για τις τρίτεκνες οικογένειες, και μέχρι σήμερα, οι θετικές εξελίξεις ήταν ελάχιστες.

Οι τρίτεκνοι διεκδικούμε την συνέχιση του οικογενειακού – τριτεκνικού επιδόματος, το επίδομα γέννας για το 3ο παιδί, περισσότερους βρεφικούς και νηπιακούς σταθμούς,  ολοήμερα νηπιαγωγεία και δημοτικά, την απρόσκοπτη μεταγραφή τρίτεκνων φοιτητών, την μείωση στα εισιτήρια μετακίνησης, την βελτίωση του τρόπου διορισμών, και τιμητική ισόβια σύνταξη για την τρίτεκνη μάνα.

Πιστεύουμε ότι πρέπει να δικαιωθούν οι τρίτεκνες ελληνικές οικογένειες και να νιώσουν ότι η Πολιτεία είναι κοντά τους, και όχι απέναντι τους.

Εν όψει των επικείμενων Βουλευτικών Εκλογών, ας είμαστε οι Τρίτεκνοι ενωμένοι. Χρειάζεται να αποφασίζουν για μας ΜΑΖΙ με μας, και όχι ΧΩΡΙΣ εμάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.