Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2023: 17 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Οι Τρίτεκνοι Αττικής πηγαίνουν στο Παιδικό Θέατρο την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013



«Τζέλα,  Λέλα,  Κόρνας και ο Κλεομένης»
του Volker Ludwig



ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
 
Η Τζέλα, η Λέλα και ο Κόρνας ζούνε στην οδό Σκουπιδοπόλεως.
 Οι τρεις τους αποτελούν μία μικρή παρέα, που μέσα σ ένα καταθλιπτικό κι αφιλόξενο για παιδιά αστικό περιβάλλον, δεν σταματούν να επινοούν συνεχώς παιχνίδια γεμάτα φαντασία και κέφι! Ο Κλεομένης είναι το καινούργιο παιδί της γειτονίας, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ιστορίας  εξελίσσεται από έναν αυταρχικό και κακομαθημένο «κομπλεξάκια» που παίζει μόνο με το ηλεκτρονικό του παιχνίδι, στον κολλητό της παρέας!  Αναζητώντας όλοι τους έναν χώρο για να παίζουν  πιο ελεύθερα -μια παιδική χαρά- και να ξεφύγουν από την γκρίνια των ενηλίκων της γειτονιάς που συνεχώς τους φωνάζουν να μην κάνουν φασαρία, ανακαλύπτουν ένα εγκαταλελειμμένο, προς κατεδάφιση σπίτι και το διαλέγουν για να γίνει ο δικός τους παιχνιδότοπος.
Εκεί τους ''τσακώνουν''  δύο αστυνομικοί και τους μεταφέρουν στο αστυνομικό τμήμα. Αντί όμως να δώσουν τα ονόματά τους, μπερδεύουν τόσο πολύ τα όργανα της τάξης (χρησιμοποιώντας πονηριά,  αλληλεγγύη κι εξαίσια παιδική «διαλεκτική») ώστε στο τέλος οι αστυνομικοί αμφισβητούν την πράξη τους κι εν τέλει συνδέονται μαζί τους στο αίτημα να τους δοθεί από τον Δήμο ένα «μέγαρο του παιχνιδιού». Η ιστορία μας κλείνει με τους συμμετέχοντες να συμφιλιώνονται και να γράφουν από κοινού ένα γράμμα στον Δήμο ζητώντας να τους  παραχωρηθεί το σπίτι γεμάτο μ ένα σωρό ευφάνταστα παιχνίδια!  

 Στο «Τζέλα,  Λέλα,  Κόρνας και ο Κλεομένης» τα παιδιά θα διασκεδάσουν με την καρδιά τους, με τις πονηριές και τα παθήματα των ηρώων και ταυτιζόμενα μαζί τους        θα νιώσουν φεύγοντας την θεμελιώδη αξία της αλληλεγγύης στην δύσκολη καθημερινότητά τους.
   Εξάλλου … Ένας ίσον κανένας!

Την Κυριακή 15/12/2013 και ώρα 12.00 μεσημέρι, πάμε στο Παιδικό Θέατρο, «Τζέλα,  Λέλα,  Κόρνας και ο Κλεομένης»
Στο Θέατρο ΠΟΡΕΙΑ, στην οδό , Τρικόρφων 3-5 & 3ης Σεπτεμβρίου 69 - Πλατεία Βικτωρίας.

Ο Σύλλογος Τριτέκνων εξασφάλισε εισιτήριο με 6 ευρώ το άτομο.
Χρειάζεται να δηλώσετε μέχρι 13/12/2013 ποιοι επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την παράσταση, προκειμένου ο Σύλλογος να προκρατήσει τα εισιτήρια.

Στείλτε email στο triteknoiattikis@ yahoo.gr
 γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας, πόσα εισιτήρια θέλετε και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.