Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2024: 18 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Στέλνουν τους τρίτεκνους απο το ένα υπουργείο στο άλλο χωρίς να αποφασίζουν



Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του SKAI, με την Σία Κοσιώνη,  την Τρίτη 5/2/2013 και ώρα 21.00μμ,

η κα Θεοκλήτη Μεσουρίδου, Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Περιφέρειας Αττικής, αναφέρθηκε, στην ασυνεννοησία που υπάρχει μεταξύ των αρμοδίων οργάνων.

 
Συγκεκριμένα όσον αφορά το επίδομα τριτέκνων που μέχρι τον Δεκέμβριο 2012 χορηγούνταν από τον ΟΓΑ, έχει καταργηθεί κα και αύριο 6 Φεβρουαρίου ημέρα καταβολής του επιδόματος οι τρίτεκνες – πολυμελείς οικογένειες δεν θα λάβουν επίδομα.

Το επίδομα έχει αντικατασταθεί με τον νέο νόμο και την θέσπιση του επιδόματος παιδιών, για το οποίο όμως μέχρι και σήμερα, δεν γνωρίζει κανένας, ποιος θα το καταβάλει, που θα πηγαίνουν οι τρίτεκνοι για να υποβάλλουν αίτηση, πότε και ποιος θα το κρίνει, πότε θα καταβληθεί. Αρκετές οικογένειες έχουν μείνει άνεργες τον τελευταίο χρόνο, συντηρούνταν μόνο με αυτό το επίδομα, αποτελεί πλέον άμεση και πρωταρχική ανάγκη να δοθεί επιτέλους λύση. Είναι αδιανόητο να περιμένουν οι οικογένειες για να τους καταβληθεί το επίδομα τον Σεπτέμβριο η Οκτώβριο 2013.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.