Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2023: 17 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Λειτουργία γραφείου τριτέκνων στο δήμο Νέας Ιωνίας

Λειτουργία γραφείου τριτέκνων στο δήμο Νέας Ιωνίας


Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Γονέων με Τρία Παιδιά Νομού Αττικής που ιδρύθηκε το 2006, είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με μοναδικό του σκοπό την διεκδίκηση των δικαιωμάτων των τρίτεκνων οικογενειών. Η έδρα και τα Κεντρικά γραφεία του Συλλόγου μας είναι στην οδό Σαπφούς 21, σε χώρο που μας παραχώρησε ο δήμος Καλλιθέας. Έχουμε γραφεία και σε 14 δήμους ακόμη.
Στο Δήμο Νέας Ιωνίας ξεκινά η λειτουργία του Γραφείου μας, την Παρασκευή 2/3/2012. Στο γραφείο θα προσέρχονται οι Τρίτεκνοι τόσο του Δήμου Νέας Ιωνίας όσο και των Όμορων Δήμων προκειμένου να ενημερώνονται για τα δικαιώματά τους.
Ο Σύλλογος ευχαριστεί δημόσια τον δήμαρχο Νέας Ιωνίας κ. Γκότση Ηρακλή για την θετική βοήθεια του.
Το γραφείο θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή και ώρες 5.30-7.30, στην οδό Αγίου Γεωργίου 40, Νέα Ιωνία, Ισόγειο.
Την Παρασκευή 2/3/2012 και ώρα 6.00μμ θα γίνει ενημέρωση για τα δικαιώματα των τριτέκνων από την Πρόεδρο του Συλλόγου κα Θεοκλήτη Μεσουρίδου. Μπορούν να την παρακολουθήσουν Όλοι οι Τρίτεκνοι του Δήμου Νέας Ιωνίας.
Για την εγγραφή μέλους στο Σύλλογο χρειάζεται ένα πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που να έχει εκδοθεί το 2012, από 1 μικρή φωτογραφία προσώπου (διαστάσεων 4 εκ Χ 4 εκ ) κάθε μέλους της οικογένειας για να εκδοθούν οι ταυτότητες, καθώς και φωτοτυπία των ταυτοτήτων μπρος και πίσω και των δύο γονιών.
Εάν το Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης ΔΕΝ είναι από Δήμο του Νομού Αττικής, τότε, ακόμη χρειάζεται μία δήλωση του Ν 1566 καθώς και ένας λογαριασμός ΔΕΗ, η ΟΤΕ, η ΕΥΔΑΠ.
Με την εγγραφή εκδίδονται ταυτότητες τριτέκνου. Σε περίπτωση διαζυγίου χρειάζεται και η επιμέλεια των παιδιών.
Για Ανανεώσεις ταυτοτήτων χρειάζεται ένα πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που να έχει εκδοθεί το 2012.
Υπεύθυνοι του γραφείου είναι η κα Καντεράκη Κατερίνα 6932737726, και κ. Παγώνης Σταύρος τηλ 6974445605.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.