Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2023: 17 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

OI TΡΙΤΕΚΝΟΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ;;;

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

25/11/2011


ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Αττικής προκειμένου να βοηθήσει τα άπορα μέλη του συμμετέχει στην Δωρεάν Διανομή Τροφίμων της Περιφέρειας Αττικής (Νομαρχία) που χρηματοδοτείται πλήρως από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο Σύλλογος μας έγκαιρα ενημέρωσε τα μέλη του για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα καταθέτοντας την ειδική αίτηση στο Σύλλογο καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Στις αρχές Ιουλίου 2011 η Περιφέρεια Αττικής ζήτησε από τον Σύλλογο να προσκομίσει ΟΛΑ τα δικαιολογητικά των αιτούντων για να ελεγχθούν. Στις 15 Νοεμβρίου 2011 η Περιφέρεια Αττικής μας επέστρεψε τα δικαιολογητικά μαζί με την Κατάσταση όσων είχαν εγκριθεί ότι δικαιούνται Δωρεάν Τρόφιμα.
Μέσα στις αιτήσεις που απορρίφθηκα, υπάρχουν και αιτήσεις που έχουν απορριφθεί επειδή το Εκκαθαριστικό της Εφορίας δεν ήταν επικυρωμένο.

Ξαφνικά τις τελευταίες ημέρες και ενώ αναμένουμε τα τρόφιμα, η Διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας μας ενημέρωσε ότι το γραφείο που μας έχουν παραχωρήσει είναι αποκλειστικά μόνο για γραμματειακή υποστήριξη. Ο Σύλλογος αναζητεί να ενοικιάσει άλλον χώρο στον οποίο θα μπορεί να δέχεται τα τρόφιμα, αλλά και να έχει και άλλες δραστηριότητες.

Η ανακοίνωσή μας ήταν:

ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΔΙΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ.

Ποιοι δικαιούνται να καταθέσουν αίτηση από 21/3/2011 έως και 28/6/2011.

Δικαιούχοι της δωρεάν διανομής τροφίμων ορίζονται αποκλειστικά και μόνο άπορα άτομα της Ε.Ε. ανεξαρτήτως θρησκείας και υπηκοότητας που διαμένουν νόμιμα και μόνιμα στην Ελλάδα. Ως άπορα θεωρούνται τα άτομα που έχουν οικογενειακό ή ατομικό ετήσιο εισόδημα μέχρι και 12.000 €.

Τα εισοδηματικά όρια είναι:
ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 12000 + 30% ΓΙΑ ΣΥΖΥΓΟ = 15600

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙ 19200

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ 22800

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ 27600

ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ 6000 ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ 4800 ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΟ

Δικαιολογητικά που απαιτούνται:
1) Αίτηση του Τρίτεκνου.
2) Φωτοαντίγραφο Εκκαθαριστικού Εφορίας 2010 Επικυρωμένο.
3) Φωτοαντίγραφο Ταυτότητας και των δύο γονιών Επικυρωμένα.
4) Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης νέο που να έχει εκδοθεί πρόσφατα μέσα στο 2011.
5) Δήλωση ότι δεν παίρνει από άλλον φορέα δωρεάν τρόφιμα.
6)Βεβαίωση ότι παραμένουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, όσοι ΔΕΝ έχουν Ελληνική Υπηκοότητα, και η υπηκοότητα είναι από τις χώρες:

Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία, Πολωνία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ιταλία, Ολλανδία, Δανία, Ιρλανδία, Αυστρία, Φινλανδία, Σουηδία, Εσθονία, Λετονία, Μάλτα, Σλοβενία, Κύπρος, Λιθουανία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Τσεχία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Νορβηγία, Ελβετία, Λιχνενστάιν.

Όσοι είναι υπήκοοι άλλων κρατών, ΔΕΝ δικαιούνται δωρεάν τρόφιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.